Consultații și tratamente

Întrucât mijloacele de comunicare ale animalelor sunt limitate, investigarea minuțioasă a pacienților și discuția cu proprietarii sunt necesare pentru monitorizarea stării de sănătate și pentru emiterea unui diagnostic. Este recomandat să aduceți pacientul în fața veterinarului și să nu vă bazați numai pe ceea ce observați pentru a relata simptomele pentru că s-ar putea să omiteți simptome esențiale. Încercați să aduceți animalul la primele semne de boală. Faceți tot posibilul ca cel puțin o dată pe an să îl aduceți pentru un control amănunțit al stării de sănătate și ideal, la fiecare deparazitare.

Cabinetul veterinar Ceres Vet are dotările necesare pentru realizare de consultații și tratamente pentru afecțiuni ale aparatului digestiv, genito-urinar, ale pielii, mucoaselor și ochilor, cavității orale, boli parazitare, boli ale sângelui. 

Programarea este deosebit de importantă, în special dacă nu doriți să vă întâlniți în sala de așteptare cu animale retive, sau chiar potențial contagioase.

Pentru înregistrare în lista de pacienți a cabinetului vi se va întocmi o fișă de consultație, iar consultația durează între 15 și 20 minute, sau în funcție de complexitatea cazului. 

Consultatie veterinara Brasov

Consultații în regim de urgență

Situațiile neprevăzute vă pot aduce în situația de a avea nevoie de veterinar în afara orelor de program. Momentan nu putem oferi un serviciu de permanență în cadrul cabinetului, dar vă rugăm să ne apelați la numărul 0746028320 dacă întâmpinați o problemă de sănătate și în funcție de afecțiunea animalului dumneavoastră de companie, un medic veterinar se va deplasa la cabinet pentru a vă prelua cazul.